Om

Hej og velkommen til! Mit navn er Sofie. Jeg er 28 år gammel, og bor på Østerbro med min amerikanske mand Chuck* og mine to tykke katte Muffin og Biscuit. Vi hygger os gevaldigt.

Til hverdag læser jeg engelsk på kandidatniveau på Københavns Universitet, og har en bachelor i engelsk og historie. Hvad det hele skal munde ud i, ved jeg ikke endnu, men jeg elsker mit studie.

Jeg er født med en sjælden kronisk knoglesygdom, som gør, at det hele har været lidt op af bakke. Mine knogler er meget skrøbelige, og jeg får ofte brud forskellige steder i kroppen, der gør mig immobil i længere perioder af gangen. Min hverdag går derfor på at finde en balance, der gør, at jeg lever et så “normalt” liv som muligt samtidig med at jeg ikke overanstrenger mig, for dumme valg har store konsekvenser.

Der er meget, jeg ikke kan, men også rigtigt mange ting jeg kan — og selvom jeg ofte bander min sygdom langt væk, ville jeg jo ikke rigtigt være mig uden den, vel? Den har været med til at forme mig, og vi hænger lidt sammen nu. Jeg arbejder på at lave med den, og ved at jeg også er en masse andre ting.

Jeg elsker at skrive (også på engelsk), og har altid gjort det. Bloggen omhandler derfor alting og ingenting; det ligegyldige, det smukke, det sjove, og det svære. Der skal være plads til det hele.

Jeg håber du vil nyde dit besøg. Skulle du have lyst, kan du kontakte mig her!

*= Chuck er et pseudonym, da han ikke ønsker at have sit navn på nettet. Jeg spurgte ham, hvad han godt ville kaldes, og han sagde “Wendyl”. Så nu hedder han Chuck, for det er mega lækkert at udtale.