Bloggeradvent

Det’ sørme, det’ sandt, december: 4. søndag i advent

Først og fremmest – et kæmpe og hjerteligt glædelig jul til jer alle fra mig! Jeres pige er i New York! Og 6 timer bagud (ærligt, så føles det sgu altid, som om jeg er 6 timer bagud). Jeg var gået i gang med bloggeradventsindlægget i går, men var om eftermiddagen nødt til at forlade computeren for en stund, og da aftenen så endte med ambulance (som for én gangs skyld ikke kom for at hente mig), havde jeg simpelthen ikke mental ro til at skrive noget som helst. I stedet brugte jeg aftenen på at lege Dr. Google – en moderne form for krisehåndtering.

Fremfor at åbne Louises gave derhjemme, besluttede jeg mig for at tage den med herover, så jeg kunne åbne den i ro og mag. Desværre har Louises smukke indpakning lidt en smule overlast i kufferten, men jeg prøvede at rette det så fint til, som jeg kunne.

Den fjerde gave havde Louise kaldt “Så skal der pyntes” – og YES, det skal der sgu!

Ligesom alle de andre gaver, var denne gave lige i øjet. Faktisk var der ikke et øje tørt, siger jeg jer. To neglelakker til neglelaksfetichisten; blå, som er min yndlingsfarve samt en holografisk topcoat, som jeg altid har drømt om at eje, da jeg jo ææælsker (med æ) alt, som er holografisk og glimter. Og at kunne putte det på NEGLENE… gee whiz(!), som min svigermor ville sige.

Her er et closeup af den holografiske neglelak, som jeg har fundet ud af, at man ikke kan tage et godt billede af, på så kort afstand. Eller også er det bare mig, som er udfordret på det punkt. Men, se lige, hvordan alle regnbuens farver kan findes i denne lille flaske. Pure magic! Åh, hvor jeg glæder mig til at se den i sollys.

Og det blev altså slutningen på en storartet bloggeradvent, som jeg er så glad for, at jeg meldte mig til i sin tid. Louise har været en fantastisk nisse, og det har været så hyggeligt, at skulle finde gaver til Camilla. Selvom det er en udfordring, at finde på gaver til nogen, som man ikke kender, er det alligevel sjovt at skulle “tune sig ind” på en fremmed person. Derudover er bloggeradvent den oplagte mulighed for, at lære andre bloggere at kende, som måske ikke befinder sig i den samme del af blogosfæren, som én selv. Det har været utroligt berigende, synes jeg. Med andre ord: Det der bloggeradvent? DO IT.

Jeg håber, at I får en skøn juleaften. Jeg vender stærkt tilbage om et par dage med et billedrigt indlæg, som vil have fokus på den amerikanske (overdådige) Christmas spirit. Det er noget for sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: