Bloggen

Ansigtsløft

For en lille uges tid siden besluttede jeg mig for, at bloggen havde brug for et ansigtsløft. Jeg er ikke helt sikker på det færdige udtryk, men jeg lavede ihvertfald en grundig sjæleransagelse af bloggen, og fandt frem til, at der var nogle funktioner ved det gamle design, som ikke stemte overens med mine behov som blogger.

Og så er jeg tvilling i stjernetegn, og vi er notorisk kendte for, at blive rastløse og have brug for et ruske op i det hele engang imellem.

Så jeg lukkede og slukkede for bloggen et par dage her i den sidste uge af min sommerferie, så jeg kunne lege med det hele “backstage”, og selvom jeg ikke er helt tilfreds endnu, er det på nuværende tidspunkt præsentabelt, og så kan jeg jo fortsat lege lidt med farvesammensætninger og sådan, mens jeg kværner adskillige afsnit af The Affair i træk.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er rigtig, rigtig dårlig til dét med, hvilke farver, der passer sammen, og hvilke kombinationer er totalt no-go. Af samme årsag har jeg været utroligt glad for mix-og-match trenden inden for tøj, hvor jeg nok har fokuseret mere på mix-delen end match-delen. Jeg håber derfor på jeres velvilje, og at I vil fortælle mig, hvis der er noget, der clasher. Help a sister out!

Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med et indlæg, som handler om, hvorfor jeg ikke har delt ret meget om mit (forholdsvis) store vægttab herinde. Det var faktisk min oprindelige hensigt, at tage jer “med på rejsen”, da det jo har fyldt utroligt meget for mig det sidste års tid, men jeg er kommet på andre tanker undervejs i processen, og dem har jeg lyst til at dele. Det bliver formentlig udgivet i morgen, og jeg håber selvfølgelig, at I har lyst til at læse med.

Hav en dejlig lørdag!

PS: Mit profilbillede er væk, men bliver snart erstattet af et nyt og mere professionelt. Med andre ord: Det er ikke, fordi jeg pludselig er gået incognito, men selv jeg kunne se, at der ville være tale om et farve-clash.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: