Smuksering

For alle os, der elsker (ting med) frugt (på) – fingerringe fra Flying Tiger Copenhagen

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en frugtmotivs-fetich. Jeg elsker, elsker, elsker ting og tøj med frugt på. Eksempel: Jeg er 28 år gammel og har gået med en strikket jordbærhue de sidste tre vintre. Jovist er jeg ofte endt i en akavet ”who wore it better”-situation med samtlige babyer på Østerbro, men deres er formodentlig strikket med kærlighed og økologisk garn af deres mormor, hvor min med sikkerhed indeholder kemikalier og er produceret på en fabrik i Kina.

NOBODY LOVES ME.

Chuck og jeg ejer adskillige duge med frugtmotiv samt lyskæder, puder, og så er der også min voksende bunke af beklædningsgenstande. For mig, er frugt indbegrebet af sommer, og nu også som spise(!) Det plejede at være is, men takket være min slankekur/sunde(re) livsstil (som forresten har været yderst frugtbar, ti hi *ba-dum tshh*), har jeg opdaget konceptet ‘frugt’, som noget, man putter i munden — og det er sgu ret læks, altså. Så jeg er gået all in på frugt nu – både indeni og udenpå. Jeg er næsten blevet en slags frugtambassadør.

Jeg har i længere tid haft et godt øje til diverse frugtsmykker fra butikken PICO, som jeg synes er mega fine. Det drejer sig blandt andet om disse vandmelon-øreringe og denne jordbær-ring. Problemet er bare, at jeg er på SU, og sjældent køber ting til mig selv i den prisklasse. Det er sådan noget, jeg ville ønske mig i fødselsdags- eller julegave, og når det så kommer til den tid, er der ting, jeg har mere brug for.

Så da jeg for en rum tiden siden var i Flying Tiger Copenhagen (Eller Tiger, som os plebejere fortsat kalder det) og tilfældigt kom forbi deres lille smykkeafdeling, spottede jeg med det samme en lille pakke med en ananasring og en bladring, der både var at finde i guld og sølv — som selvfølgelig ikke er ægte guld og sølv, men det er der ingen, der opdager, når musikken spiller. Pakken med de to kostede 20 kr(!). og det tog mig rundt regnet et nanosekund at beslutte, at dem havde jeg da fortjent at eje. Eller noget. Jeg har jo trods alt brækket ribbenene.

Fingerringe fra Flying Tiger Copenhagen

Fingerringe Flying Tiger Copenhagen

Jeg synes altså, at det er et kup for prisen. Jeg er selvfølgelig allergladest for ananasringen, men jeg synes faktisk, at de spiller fint sammen, og jeg er pænt begejstret for dem begge to. Så hvis du ligesom jeg ikke kan få nok af ting med frugt, kan du få dit fix for 20 kr. i Tiger. Så er sommeren sgu skudt i gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: