Strøtanker

Hemmeligheder om mig (aka 10 facts, der får dig til at sige “spurgt?”)

Bloggen ser lidt funky ud lige nu, men bare rolig – jeg har en kyndig person på sagen, og forhåbentlig bliver det løst inden længe. Hvis ikke, vil jeg stærkt overveje at købe et WordPress-tema, for jeg har allerede spildt rigeligt af min ungdom på, at få de gratis temaer (og i høj grad mit nuværende tema) til at se bare en lille smule professionelle ud, og det giver mig grå hår. Så nu må vi se, hvad der kommer til at ske, og om min blog skal igennem endnu et makeover. Min stakkels blog, der bliver skam-redigeret hver tredje måned, fordi dens ejer aldrig rigtigt bliver helt tilfreds.

Nå, jeg tænkte, at jeg ville lave en lille liste over ting, som du (nok) ikke ved om mig. Disse facts er ikke hemmeligheder per se, men clickbait fremmer forståelsen. Nej, det er nok mere ting, der får folk til at sige “Øh, spurgt?” — men hvornår har det lige holdt mig tilbage (når det burde)?

Så her kommer 10 mega hemmelige/”spurgt?” ting om mig.

  1. Jeg er født i tvillingens stjernetegn og er ret tvilling-agtig. Jeg er jomfru i ascendant, og det passer altså også meget godt. Med andre ord er jeg en meget sammensat person.
  2. Jeg elsker Läkerol og har ret svært ved at begrænse mit indtag. Mine tre favoritter er den med saltkaramel, den med lime og ingefær, og den med seasalt (søsalt? #engelskstuderende), og jeg ynder gerne at tage én af hver i munden på samme tid. Èn gang grovæder…
  3. Jeg er RIGTIG glad for rosenkål. Det er vist en acquired taste, som man siger på engelsk.
  4. Jeg har læst Stormfulde højder (Wuthering Heights), og var ikke imponeret. Den er desværre på pensum i et af mine nuværende fag på universitetet, og jeg gruer for, at skulle pløje mig igennem den igen.
  5. Jeg elsker at hjælpe fremmede mennesker (og ikke-fremmede mennesker).
  6. Jeg kan ikke høre, hvad folk hvisker, når de hvisker til mig. Seriøst, jeg kan simpelthen ikke høre det. Men bare rolig, jeg råber ikke “HVA’?”.
  7. Jeg kan ikke lave winged eyeliner, og kommer formentlig heller aldrig til at kunne det, for jeg kan ikke se en dyt uden briller. Det er en daglig sorg.
  8. Jeg omtaler mig selv som “mor”, når jeg taler til mine katte. Dvs. “Skal mor give dig noget mad?”, “Skal du have et møs af mor?”, “Har du lavet en gave til mor?” (når de har besøgt kattebakken, forstås). Jeg har virkelig brug for et liv – eller et barn.
  9. Jeg har et lille drivhus med sukkulenter og kaktus, som allesammen er døde pga. vandmangel. Skal det ikke forestille, at være de nemmeste planter at passe? (don’t answer that)
  10. Hvis jeg nogensinde bliver rig, skal jeg have mig en Kay Bojesen abe (hvorfor troede jeg, at han hed “Kaj Bøje?”). Jeg synes egentlig ikke, at den er særlig pæn (Chuck synes, den er tudegrim), men den minder mig om min oldemor, der havde den hængende i et bundt af troldegrene. Nostalgi kan gøre meget, ik´?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: