Mit New York,  Strøtanker

10, 9, 8 … 3, 2, 1, GODT NYTÅR!

Så er det i aften, at vi hopper ind i det nye år, og hvis mit bækken ellers tillader det, tror jeg, at jeg vil fejre det nye år med et lille symbolsk rejehop. Hvis rejehoppet viser sig at være for risky business, tager jeg blot et forsigtigt skridt fra stuen ud i køkkenet, og siger, at det var det.

Min nytårsaften er blevet fejret på Long Island med Mickey Mouse-formede grøntsagschips, chocolate chip cookies, og Coca Cola Zero — og en smule af den italienske likør Disaronno. Nu er jeg efterhånden den eneste, der er vågen, så årsskiftet om en times tid bliver fejret med en kop te i stedet for champagne.

Jeg har alligevel aldrig brudt mig om champagne.

Da klokken for længst har slået tolv i Danmark, vil jeg bare ønske jer alle et rigtigt godt 2018. Jeg havde engang en hjemmestrikket, overtroisk teori om, at de ulige årstal var bedre ved mig, end de lige. Denne teori var baseret på, hvad der viste sig at være en meget selektiv hukommelse. Sidenhen er min teori om de ulige numres held blevet afkræftet igen og igen, og jeg har derfor ingen grund til at frygte det nye år. Ingen grund overhovedet. Faktisk ved jeg allerede nu, at det enten vil byde på enten et badekar eller en vaskemaskine, og så kan man da kun være optimistisk, ik’?

Fordi jeg lider af kronisk nostalgi, kommer de næste dages blogindlæg nok til at dvæle lidt ved årsskiftet og mine tanker om både det forgangne og det forestående år.

2018 bliver godt, tror jeg. Det skal nok blive godt.

Knus og kram fra hende med ørerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: