Livet,  Mit New York,  Studieliv

Så kan vi godt pakke julemanden væk

Så er julen overstået, og jeg har det faktisk helt okay med ikke at skulle lytte til “Rocking Around the Christmas Tree” og “All I Want for Christmas is You” de næste 300 dage. Er jeg den eneste, der har det sådan? I stedet for udhulet føler jeg mig ‘ud-julet’.

Jeg har haft en fantastisk (og meget amerikansk) jul, og jeg har nydt hvert et øjeblik. Hvis der er nogen, der kan jule igennem, så er det amerikanerne.  Men nu har jeg nået et mætningspunkt, hvor alt, der har med jul at gøre, godt må blive pakket ned og smidt på loftet. Juletræet må gerne blive stående til efter nytår, men julemanden i hjørnet har overstayed his welcome, hvis du spørger mig.

Der har været lidt stille på bloggen på det sidste, bortset selvfølgelig fra mine bloggeradvents-indlæg, og det skyldes hovedsageligt min bacheloropgave (som jeg sendte afsted for en uge siden) og det efterfølgende ‘dyk’, som jeg ofte oplever efter en periode med stress. Adrenalinen sidder fortsat i kroppen et par dage efter, og så er det, at jeg kan mærke, hvor stresset jeg har været og hvor træt jeg er. Både mentalt og fysisk. Jeg har sovet fantastisk den sidste uge. Godt nok bliver jeg ved med at have mareridt om, at jeg har opgaver, der skal afleveres, men jeg sover godt og tungt og kan falde i søvn uden at behøve at læse først. Jeg har ikke længere tankemylder omkring alle de ting, jeg skal nå, så jeg er ikke bange for at gå i seng.

Jeg har for engangs skyld rigtigt fri. Sådan rigtigt. Jeg har som studerende ofte følt, at jeg havde hængepartier, der skulle klares i ferien, og jeg har derfor aldrig rigtigt følt, at jeg havde rigtigt fri. Men fordi jeg har afsluttet min bachelorgrad og skal starte på kandidaten i februar, er jeg teknisk set helt fri. Jeg befinder mig i et mellemrum, der er mit og kun mit, og jeg skal ikke have dårlig samvittighed over at lave noget, som jeg har lyst til. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har følt det sådan.

Den eneste knude jeg fortsat har i maven, er frygten for, at min bacheloropgave ikke består — men det prøver jeg at skyde ud af hovedet, for det er ude af mine hænder, og hvorfor bekymre sig to gange?

Så nu vil jeg blot nyde min ferie og give bloggen en solid omgang TLC, da den er blevet negligeret længe nok. Jeg har en masse planlagt, som jeg glæder mig til at dele med jer. Indtil da må I have en dejlig torsdag-aften.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: