Bloggeradvent

#Bloggeradvent: 4. søndag i advent

I dag er det d. 24 december og også den sidste søndag i advent, hvilket betyder, at jeg skal åbne min allersidste adventsgave fra Mette. Jeg må dog indrømme, at jeg har været nødt til at snyde lidt og åbne min gave nogle dage forinden, da jeg fejrer jul i USA (faktisk sidder jeg på sofaen i Chucks mors hus lige nu!) og ikke havde mulighed for at tage gaven med herover. Så jeg åbnede den dagen inden, jeg tog afsted, hvilket også gjorde, at jeg nåede at få stor glæde af den den sidste aften.


Prøv lige at se dette fine porcelænshus til fyrfadslys! Det er noget, jeg har lyst til at købe til mig selv hvert år, for det er en juledekoration, der minder mig meget om min barndom. Jeg synes det er så hyggeligt! Og så har jeg også fået et lille kunstigt fyrfadslys med, hvilket gjorde, at jeg har kunnet tage det i brug med det samme.

Det har været rigtigt hyggeligt at være med i bloggeradvent i år — både ift. at skulle sende noget afsted til Michelle, men også dét, at der er nogle andre, der har tænkt på én–i dette tilfælde Mette–som jeg overhovedet ikke kender. Jeg havde heller ikke noget kendskab til Michelle, hvilket selvfølgelig var en udfordring, men jeg sendte ting afsted, som jeg selv ville blive glad for. Mette har ihvertfald været en stjerne til at finde ting til mig, og den sidste gave er ingen undtagelse. Så tusind tak for nogle fine adventsgaver, Mette, og glædelig jul til dig og dine.

Og glædelig jul til alle jer, der læser med! Jeg vender stærkt tilbage i løbet af de næste par dage.

8 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: