Blandet Landhandel
Blandet landhandel,  Føljeton

Blandet landhandel #4

Blandet Landhandel

  • Jeg er 28 år gammel, og det er lige gået op for mig, at “let og elefant” er et play-on-words for “let og elegant”. Det rimer endda.
  • Det lykkedes mig at iscenesætte mit eget lille “The Biggest Loser”-øjeblik hos diætisten, og vægten viste -2 kilo. Hun var glad, jeg var glad, og nu skal det bare fortsætte på samme gode måde.
  • Jeg har tilmeldt mig Jeanettes adventskalender for bloggere, og jeg glæder mig virkelig til at være med. Jeg synes, at det er et rigtigt fint initiativ, og tror det bliver sjovt for både bloggere og læsere, at følge med i.
  • Jeg har besluttet mig for, at der under ingen omstændigheder skal shoppes i oktober. Det er altså noget af en udfordring, når nu den blå version af min højtelskede slå-om-kjole er back in stock, og så i min størrelse. Bare ærgerligt, Sonny Boy. Mama broke.
  • Undtagelsen er dog alt, der har med mine negle at gøre. F.eks. løb jeg i dag tør for basecoat, hvilket på richterskalaen for frygtelige ting der kan ske i en neglelaks-fetishists liv, kun overgås af at løbe tør for éns yndlings topcoat.
  • Mit nyeste tidsfordriv på YouTube består i, at se kompilations-videoer med folk, der har filmet sig selv klippe/blege/farve/krølle deres eget hår, som en del af en tutorial, og så ender med fuldkommen (og igenkaldeligt) at gennemfucke deres hår i processen. Man får enormt ondt af dem, og samtidig lever jeg for det øjeblik i videoen, hvor de opdager, at det er gået helt galt. De gennemgår simpelthen alle sorgens faser. “It looks bad now, but we’ll fix it later” bliver hurtigt til, “Oh no, oh nooo, this looks so bad. What was I thinking?”, og ja, jeg er helt enig – hvad fuck tænkte du på?
  • Apropos tragisk hår, så har jeg skiftet hårbørsten ud med en billig kam fra Flying Tiger Copenhagen, og mit hår har ALDRIG set bedre ud. Seriøst. Det er blødt og lækkert og føles på ingen måde som en farveskadet høstak. Har den famøse Mason Pearson hårbørste monstro fået kam til sit hår? (hø hø hø)
  • Jeg kommer altså aldrig til at kalde Tiger for andet end dets rigtige navn — nemlig Tiger. Det andet er for langt, and ain’t nobody got time for that.
  • Jeg er, no shit, begyndt at bede om et sugerør, når jeg bestiller en latte. Min mund har åbent glemt motorikken bag dét, at drikke af et krus; ihvertfald får jeg altid spildt kaffe ud over mig selv i processen. Det ser måske lidt underligt ud med et sugerør i en kop, men jeg kan love dig for, at alternativet (mig med store brune plamager på brysterne) er mere akavet.
  • Jeg er (på en måde?) kommet i gang med min bacheloropgave, bl.a. efter en lang samtale med Chuck, hvor vi blev enige om, at jeg skal pakke min perfektionisme væk og bare koncentrere mig om at skrive. I første omgang gælder det bare om at få mine tanker ned på papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: