Are You a Beaver? Cuz Dam - t-shirt fra Dedicated
Føljeton,  Smuksering,  Studieliv

Det der voksenliv #1

Købet af de famøse slå-om kjoler fra Vero Moda (jeps, flertal – ups!) har aktiveret et eller andet shopping-gen i mig, og jeg har nu lyst til at udskifte hele min garderobe. Eller næsten hele min garderobe. Jeg har i lang tid nægtet at købe tøj til mig selv, fordi jeg hele tiden har tænkt, at jeg ville gemme den fornøjelse til efter mit vægttab – som en slags gulerod. Men efter at have været i samtlige tøjbutikker kan jeg konstatere, at der bare er så mange flotte ting NU – altså lige nu. Er det muligt at lide af midlertidig tøj-FoMO?

De ting, jeg synes er pæne, er meget anderledes fra min sædvanlige stil. Måske er det fordi kandidatuddannelsen venter lige om hjørnet, og at det i den forbindelse er gået op for mig (kan du høre min søster råbe ”halleluja”?) , at jeg snart bliver nødt til at tage mig selv semiseriøst. Selvfølgelig kan man klæde sig sjovt og personligt, men når man sidder overfor en institutleder med en t-shirt med et billede af en bæver og teksten ”Are You a Beaver? ’Cuz Dam!”, tror du så de tænker “Her sidder min fremtidige kollega?”. I’m afraid not. Jeg ER dog begyndt at rede mit hår dagligt, hvilket har hjulpet gevaldigt på mit overall look – synes jeg selv.

Are You a Beaver? Cuz Dam - t-shirt fra Dedicated

Alligevel eksisterer der altså en vis grad af carte blanche på det humanistiske fakultet. F.eks. går min ene underviser konsekvent med band t-shirts (jeg kan simpelthen ikke få mig selv til at sige ‘tees’, sorry – har det på samme måde med ordet ‘sneaks’) med sjove citater, og han er altså temmelig respekteret. Så måske er der plads til min bæver trods alt. Jeg mener – SE PÅ DEN! Hvem kan stå for den? Det er som at se mig, når jeg øjner en chance for at komme en tur på Baresso. (#whenyouretwinningwithabeaver)

Men lige meget hvad der er passende, forbeholder jeg mig dog retten til at iklæde mig tøj med feministiske citater. De kan tage min pHD, men ikke det. Ikke det. Min søster krummer tæer over mit behov for at bruge min øverste kropshalvdel som lystavle for mine inderste tanker og følelser, men man er vel opmærksomhedskrævende af natur.

Jeg tror at min udvikling er et positivt tegn. Det er da sundt at bevæge sig lidt engang imellem, ikke? Jeg har ikke umiddelbart tænkt mig at skille mig af med noget af det jeg har (#hoarder), men man kan jo lige så stille og roligt (hvis man ellers får styr på sin FoMO) begynde at tilføje tøj, der er lidt mere… sofistikeret, lad os sige det sådan. Baby steps!

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: