Neutrogena Norwegian Formula Fragrance-Free Hand Cream
Smuksering,  Tricks i ærmet

Attention! Håndcreme som læbebehandling/læbepomade

Dette indlæg lyder mega clickbait-agtigt,  men jeg mener det altså. Til alle jer, der ligesom mig lider af tørre læber – her er svaret på jeres bønner, bragt til jer direkte fra min sofa. You’re welcome! Jeg har allerede delt dette tip på min engelske blog, men det kan simpelthen ikke blive delt nok gange, hvis du spørger mig.

Som tidligere nævnt, lider jeg af ekstremt tørre læber, og nogle gange gør det decideret ondt. Det er specielt slemt, når jeg har været ude at flyve – der er mine læber typisk ødelagte i flere dage efter. Jeg har forsøgt mig med utallige læbepomader, cremer, vaseliner, et al, i forsøget på at finde et produkt, der hjælper; men mit må åbenbart være et grelt tilfælde, for intet har virket. I nogle tilfælde er problemet faktisk blevet gjort værre, og jeg er derfor blevet skræmt helt væk fra traditionel læbepomade. Jeg synes simpelthen ikke, at de tilføjer nok fugt.

I stedet har jeg fundet den hellige gral i en håndcreme (!), som simpelthen er det mest effektive, jeg nogensinde har prøvet. Jeg har nemlig fundet ud af, at håndcreme kan bruges til meget mere end blot hænderne; ofte putter jeg også lidt i mine hårspidser, når jeg alligevel har gang i tuben.

Neutrogena Norwegian Formula Fragrance-Free Hand Cream

Mærket er Neutrogena, og navnet er Norwegian Formula Fragrance-Free Hand Cream. Jeg har ikke prøvet dén med parfume, men jeg ved heller ikke, hvor vild jeg er med tanken om, at putte noget parfumeret på mine læber. Konsistensen er tyk og gel-agtig, og selvom tuben er lidt stor og uhandy, er den altid at finde i min taske (og mange andre steder i min lejlighed #hvadnuhvisdenforsvinder. Jeg har pt. fire kørende). Ofte giver jeg også mig selv en grundig behandling om aftenen, hvor jeg smører et ordentligt lag på mine læber (og området udenfor) lige inden jeg går i seng, og så kan det ellers worke its magic henover natten. Skønno bueno. Den forhandles bl.a. hos min beauty-pusher, Normal, til under 30 kr., og det er da til at overskue, ikke?

Så det var bare et lille tip fra mig til dig, som jeg håber, at du kan bruge. God weekend!

 

One Comment

  • Ida

    Tak for godt tip 🙂
    Jeg lider selv af tørre læber og hænder og det bliver kun værre, jo koldere det bliver udendøre 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: