Førsteverdensproblemer,  Livet

Homecoming Queen – Vestjylland edition

Jeg er nu returneret fra tre (skønne) dage i det mørke Vestjylland. Det lykkedes mig at spare en del penge på togturen hjem (jeg måtte ligesom kompensere for at have brugt 600(!) kr. på turen derover), hvilket betød tre og en halv times stress og jag med indstigning og udstigning af diverse tog rundt omkring i Jylland. Det føltes lidt ligesom de der flyselskaber, der tilbyder billige billetter til en europæisk storby – hvis altså bare man er villig til at stoppe i alle andre europæiske storbyer på vejen. Chuck benyttede enhver lejlighed til at fortælle mig, at han kunne skyde mig med kold lort, og jeg synes også selv, at jeg suckede rimelig hårdt.

Det er måske okay, hvis man er sådan en ung backpacker-type, der er god til at pakke og sådan, men når man rejser med mig, der er lettere gangbesvaret, og så skal jonglere to små rullekufferter, to poser, og et vattæppe fra Imerco, som jeg bare MÅTTE købe to timer før afrejse – ja, så skulle man måske have taget spenderbukserne på, Sofie. Til gengæld var turen virkelig pæn, og både Chuck og jeg blev dybt forelskede i Vejle Fjord, som da simpelthen er noget af det skønneste, Danmark har at byde på. Strandvejen i Nordsjælland kan godt pakke sammen. Og dog.

Jeg nærmest fløj ud af toget, da vi omsider nåede Københavns Hovedbanegård – oppustet fra at have kværnet en hel dåse gajol med granatæblesmag og rimelig færdig med lugten af intercitytog – og så var det ellers bare hjem til jordhulen, hvor jeg tog et langt bad, og hoppede på hovedet i seng. Jo, jo, de’ var bår dæjli, du. Og nu er det ellers bare tilbage til rutinen, dvs. te i lange baner, mega-nusning af mine katte, og overspringshandlinger en masse.

Desuden fik jeg i dag et dejligt brev fra min ejendom om, at der skal være håndværkere i vores lejlighed fra midt november og fem-seks uger frem, i forbindelse med udskiftning af vandinstallationer. Selvfølgelig kommer de ikke til at være der hver dag, men det bliver alligevel rimelig forstyrrende, når man nu er i gang med sin bacheloropgave. Jeg forudser, at KUA kommer til at se en del til mig i den periode. KUA, consider yourself warned.

4 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: