Blandet landhandel,  Føljeton

Blandet landhandel #3

  • Jeg ved godt, at det her er en smagssag, men hold nu kæft, hvor er cykelløb kedeligt at se på. Det er dog synd, at de skal cykle i regnvejr. Og muligvis hagl.
  • Jeg er så træt af regnvejr. Heldigvis har jeg en (rimelig uhyggelig) regnfrakke, hvilket formindsker mit “druknet mus”-look en smule.
  • Hvorfor har Apple valgt at gå direkte fra iPhone 7 til iPhone 10? De var jo næsten i mål. Blev de bare utålmodige?
  • Jeg har først lige nu opdaget de populære slå-om kjoler fra Vero Moda, og det er på mirakuløs vis (og dog – den var sådan set at finde på Zalando) lykkedes mig at få mine små slibrige hænder på den sorte variant. Jeg har hørt, at slå-om-kjoler skulle være flatterende på alle kropstyper, hvilket jo er intet mindre end musik i mine ører. (Jeg er så ked af, at den lyseblå variant ikke længere findes i min størrelse, for det er virkelig den smukkeste blå farve, jeg længe har set. Hvis du er en størrelse M, kan den lige nu fås i Vero Moda på Østerbrogade i København, hvor den også findes i rød. Men man skal skynde sig, tror jeg!)
  • Har forresten set, at nogle af kjolerne sælges til en 200 kroners overpris (brugt) på Trend Sales. WTF? Og nogle af dem har stadigvæk prismærker på, hvilket får mig til at tænke, at de sgu nok er blevet købt med tanke på videresalg. Jeg ved godt, at det er noget, flere og flere er begyndt at gøre, men jeg synes altså, at det er lidt råddent.
  • Jeg skal i weekenden til Jylland og se min bedste veninde (og hendes lille nye datter) for første gang i lidt over 5 måneder, og jeg glæder mig som et lille barn. Savnet er stort, virkelig stort.
  • Og så til det vigtigste. Selvom bloggen endnu ikke er fyldt 13 år, har jeg alligevel givet den lov til at komme på Facebook #engodmorereneftergivendemor #taghensyntilbloggendenernyitrafikken #alledensvennererpå. Jeg lover at holde øje med, hvad den poster, og sørge for en daglig skærmtid på max en halv time. Følg Strike a Prose på Facebook her – det ville gøre mig så uendelig glad!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: